Διαφήμιση
Ο ORGANIC LIFE ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ - ΟΙΝΟΡΑΜΑ. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
Δευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 22:42
 10-eleotexnia-5
 
Αυλαία έπεσε τη Δευτέρα 10/03/2014 για την έκθεση Ελαιοτεχνία – Οινόραμα 2014, οι οποίες, φέτος για πρώτη φορά, ένωσαν τις δυνάμεις τους και διοργανώθηκαν κάτω από την ίδια στέγη.
 
Οι δυο ναυαρχίδες των ελληνικών προϊόντων, το λάδι και το κρασί, συναντήθηκαν στο κέντρο ξιφασκίας στο Ελληνικό, με τον επισκέπτη να έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει αλλά και να γευτεί προϊόντα, από πολλά μέρη της Ελλάδας.
 
10-eleotexnia-0
 
10-eleotexnia-1
 
Αν και την περίοδο που διανύουμε, στον κλάδο των εκθέσεων παρατηρείται ένας οργασμός διοργανώσεων, αφού μέσα σε περίπου 20 ημέρες γίνονται τουλάχιστον τέσσερις δυνατές εκθέσεις στο χώρο του τροφίμου, το Οινόραμα με την Ελαιοτεχνία, κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τη φήμη τους και να στεφθούν από επιτυχία, παρά το μεγάλο διαμοιρασμό της «πίτας» της αγοράς.
 
Η επισκεψιμότητα κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο, ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους επαγγελματίες του κλάδου. Λάδι κρασί, μηχανήματα, εξοπλισμός, και ποτά αποτέλεσαν το target group της διοργάνωσης, με αρκετά από αυτά να κλέβουν την παράσταση από την άψογη ποιότητα και προσεγμένη εμφάνιση.
 
10-eleotexnia-2
 
10-eleotexnia-3
 
Παράλληλα με την έκθεση, έλαβε μέρος πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων και συνεδρίων, όπως το συνέδριο με θέμα τις εξαγωγές ελαιολάδου, βραβεύσεις, γευσιγνωσίες, ομιλίες με θέμα τις νέες τάσεις της αγοράς κλπ…
 
Το δικό του στίγμα όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, έδωσε και ο κλάδος των βιολογικών προϊόντων, με αρκετές συμμετοχές από το χώρο αυτό. Με χαρά συναντήσαμε αρκετούς συνεργάτες και φίλους, τόσο από το χώρο του βιολογικού κρασιού, όσο και από αυτόν του οργανικού λαδιού, οι οποίοι έδωσαν ένα ιδιαίτερο πράσινο χαρακτήρα στην όλη διοργάνωση.
 
10-eleotexnia-4
 
organic life 13Στο πλαίσιο της δωρεάν διάθεσης του Organic Life, μεταξύ των άλλων και από επιλεγμένες εκθέσεις του χώρου, ο οδηγός διανεμήθηκε από το περίπτερο μας, σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Στρώσαμε το γρασίδι μας, απλώσαμε τις κρέκλες και το τραπεζάκι κήπου μας και με χαρά υποδέχτήκαμε εκατοντάδες κόσμου, που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το έντυπο.
 
Σε συνεργασία με τα φυσικά χρώματα Auro, από το περίπτερο μας διανεμήθηκαν εντελώς δωρεάν, οικολογικές βαφές αυγών, προσφορά του κου Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη της εταιρίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, φυσικά έγιναν ανάρπαστες, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
Κλείνοντας, θα λέγαμε πως η συνδιοργάνωση των δυο εκθέσεων, αποδείχτηκε πολύ καλή στρατηγική κίνηση, χαρακτηρίζοντας έτσι το πάντρεμα των δυο διοργανώσεων, ως εξαιρετική επιλογή.
 
10-eleotexnia-10
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.