Διαφήμιση
ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Πέμπτη, 05 Αύγουστος 2010 14:49

organic_productsΠαρά την οικονομική κρίση, οι πωλήσεις βιολογικών προϊόντων στις ΗΠΑ το 2009 έκλεισαν με θετικό πρόσημο, ενώ την τελευταία δεκαετία έχουν υπερτριπλασιατεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του αμερικανικού Οργανισμού Εμπορίου Βιολογικών Προϊόντων, οι πωλήσεις των οργανικών προϊόντων πέρυσι αυξήθηκαν κατά 5,3%, φθάνοντας συνολικά στα 26,6 δισ. δολάρια, εκ των οποίων τα 24,8 δισ. αφορούν βιολογικά τρόφιμα και το υπόλοιπο 1,8 δισ. άλλα προϊόντα (non food).

H μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεων βιολογικών προϊόντων πέρσι στις ΗΠΑ εντοπίζεται στα φρουτολαχανικά (+11,4%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος), που αντιστοιχούσαν στο 38% των συνολικών πωλήσεων.

Την τελευταία δεκαετία οι πωλήσεις οργανικών προϊόντων στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατά 307%, καθώς από 6,1 δις δολάρια το 2000, έφθασαν πέρσι στα 24,8 δις.

Πηγή: ΑΝΑ-ΜΠΑ

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.