Διαφήμιση
ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ
Πέμπτη, 12 Αύγουστος 2010 09:48

ixthiotrofeia

Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κατερίνα Μπατζελή, προχώρησε στην υπογραφή απόφασης, με την οποία εναρμονίζεται η εθνική νομοθεσία με την αντίστοιχη κοινοτική και θεσπίζονται οι προδιαγραφές για την άσκηση της υδατοκαλλιέργειας για τα βιολογικά ψάρια, όστρακα και φύκια.

Με την εν λόγω απόφαση καθορίζονται οι κανόνες για την εγκατάσταση των μονάδων βιολογικής ιχθυοκαλλιέργειας, την προέλευση των βιολογικών ψαριών και του γόνου, το διαχωρισμό βιολογικών και μη μονάδων, το περιβάλλον εκτροφής, την προέλευση και σύσταση των ιχθυοτροφών, την πρόληψη και θεραπεία ασθενειών, καθώς και τις διαδικασίες μετατροπής συμβατικών μονάδων υδατοκαλλιέργειας σε βιολογικές.

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.