Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σε εθνικό πρωταθλητή ανακηρύχθηκε η εταιρεία βιολογικών BIOGRECO
Τρίτη, 09 Σεπτέμβριος 2014 15:54
09-biogreco
 
Μια ακόμη βράβευση για την BIOGRECO στα European Business Awards
 
Με μεγάλη υπερηφάνεια η BIOGRECO ανακοινώνει την ανακήρυξή της σε Εθνικό Πρωταθλητή (National Champion) στον αναγνωρισμένο διεθνή επιχειρηματικό διαγωνισμό EBA (European Business Awards 2014-2015). Η κατηγορία στην οποία διακρίθηκε είναι αυτή της Περιβαλλοντικής και Εταιρικής Αειφορίας (Environmental & Corporate Sustainability)
 
Τα European Business Awards αποτελούν έναν ανεξάρτητο διαγωνισμό υψηλού κύρους, σκοπός του οποίου είναι η ανάδειξη και η προβολή της αριστείας, των βέλτιστων πρακτικών και της καινοτομίας στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 24,000 επιχειρήσεις από 33 χώρες.  
 
Ανακηρύχτηκαν 709 εθνικοί πρωταθλητές, οι οποίοι συνεχίζουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού εκπροσωπώντας τη χώρα τους.
  
Η βράβευση αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες για την BIOGRECO με δεδομένο ότι απονέμεται από έναν διεθνούς κύρους οργανισμό. Επιπλέον ο χαρακτήρας του βραβείου (Environmental & Corporate Sustainability) αντικατοπτρίζει απόλυτα τους στόχους και της αρχές τις BIOGRECO οι οποίες, από την ίδρυσή της, είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας βιολογικών προϊόντων με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
 
BIOGRECO A.E.
Βιολογικά κοτόπουλα – ζωοτροφές
Καμίνια Λακωνίας, 23054
Τηλ:2731035667
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.