Διαφήμιση
Διαφήμιση
Opening party από το κατάστημα βιολογικών Bioart Biomarket Νέας Ερυθραίας
Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 18:00
 
17-bio-art
 
To κατάστημα βιολογικών προϊόντων Bioart Biomarket της Νέας Ερυθραίας, σας περιμένει το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 6 μ.μ. στο επίσημο opening του ανακαινισμένου καταστήματος Βioart, το πρώτο Organic Eco-Friendly κατάστημα της χώρας μας*
 
Μια βραδιά με πολύ κέφι, χαλαρή διάθεση, πλούσιο πρόγραμμα βιολογικής γευσιγνωσίας, πολλά happenigs και δώρα από τη Hipp (βιολογικά προϊόντα βρεφικής & παιδικής διατροφής), αλλά και σούπερ ανεβαστική μουσική από το Radio DeeJay, το Σαββατοκύριακο σας θα απογειωθεί με τον καλύτερο τρόπο.
 
* Το κατάστημα Bioart της Νέας Ερυθραίας είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα που διαθέτει ένα εξαιρετικά οικολογικό προφίλ ενεργειακό αποτύπωμα, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές της συνθήκης για την καταπολέμηση του φαινομένου του θερμοκηπίου, ενώ παράλληλα καταναλώνει 50% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από ένα συμβατικό κατάστημα του είδους του.
 
Bioart Biomarket
Τατοΐου 122, Ν. Ερυθραία 14564,
τηλ. 2108074467, 2106206785
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.