Διαφήμιση
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2010 20:56

metallagmenaΜε παρέμβαση στο συμβούλιο των υπουργών γεωργίας της Ε.Ε, ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης επανέλαβε τη θέση της Ελλάδας για την απαγόρευση της καλλιέργειας γενετικά τροποποιημένων τροφίμων.

Επισήμανε επίσης ότι κατά την απογευματινή συνεδρίαση του Συμβουλίου θα θέσει το θέμα των σιτηρών με αφορμή την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά την κρίση στις αγορές των προϊόντων αυτών. Ειδικότερα, ο κ. Σκανδαλίδης σημείωσε ότι η Ελλάδα ζητά την ίδρυση παρατηρητήριου τιμών για τα προϊόντα αυτά και να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός διαχείρισης κρίσεων που να αντιμετωπίζει σε ευρωπαϊκό επίπεδο τις επισιτιστικές και διαρθρωτικές κρίσεις. 

Τον τελευταίο καιρό  έχουμε παρατηρήσει ένα έντονο φλερτ της Ε.Ε με τα gmo. Τουλάχιστον η Ελλάδα συνεχίζει να… αντιστέκεται !!!

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.