Διαφήμιση
Διαφήμιση
Βιολογικά προϊόντα στο ξενώνα Εποχές στη Μεσσηνία
Πέμπτη, 04 Δεκέμβριος 2014 20:43
04-epohes
 
Με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο, ο ξενώνας Εποχές στην Αμπελιώνα, εντάσσει στην κουζίνα του τα βιολογικά προϊόντα.
 
Χτισμένος με γήινα υλικά, με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν στο καταπράσινο τοπίο, ο επισκέπτης, νοιώθει ένα με τη φύση. Τώρα που στην κουζίνα κυριαρχούν τα βιολογικά προϊόντα, θα μπορέσει επιπλέον και… να τη γευτεί, στην πιο αγνή μάλιστα μορφή της.
 
Όπως κάθε εποχή μας δίνει τη φρεσκάδα μιας νέα αρχής, έτσι και οι Εποχές, μας δίνουν κάθε φορά και κάτι φρέσκο. Η αποκλειστική χρήση μόνο βιολογικών πρώτων υλών για την παρασκευή όλων των πιάτων του μενού, αποτελεί μια από τις πρωτοποριακές αλλαγές των Εποχών.
 
Οι εποχές προμηθεύονται τα προϊόντα μόνο από πιστοποιημένους παραγωγούς για βιολογικές καλλιέργειες. Έτσι, διασφαλίζουν απόλυτα υγιεινές γευστικές επιλογές και μια τεράστια ποικιλία βιολογικών πιάτων.
 
Χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή πρόσθετων, διατηρούν όλα τα αγνά τους στοιχεία, συμβάλλουν στην καλή υγεία και χαρίζουν στον οργανισμό όλη την ενέργεια και τη δύναμη που έχει ανάγκη για τις καθημερινές του δραστηριότητες.
 
Ο ξενώνας Εποχές βρίσκεται στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας. Ενα ορεινό χωριό της Πελοποννήσου, κρυμμένο ανάμεσα σε δάση καστανιάς, πάνω σε ένα νοητό τρίστρατο που συναντιούνται οι νομοί της Ηλείας, της Μεσσηνίας, και της Αρκαδίας.
 
Ραντεβού στο ξενώνα Εποχές, γιατι… όλες οι εποχές, θέλουν τα βιολογικά τους !!!
 
Πληροφορίες:
Ξενώνας Εποχές
Τηλ.: 26260/23991-3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.