Διαφήμιση
Διαφήμιση
Βιολογικά προϊόντα χωρίς μεταλλαγμένα. 1η συνάντηση ειδικών
Παρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2014 14:01
 
12-gmo
 
17 ειδικοί στην καλλιέργεια χωρίς μεταλλαγμένα (gmo), συναντώνται στην πρώτη Στρογγυλή Τράπεζα εμπειρογνωμόνων του προγράμματος Keeping GMOs out of organics στην Αντιπροσωπεία στο Baden-Württemberg στην Ευρωπαϊκής Ένωση στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2014.
 
Η πρώτη συνάντηση των ειδικών, θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη στρατηγικής για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του τομέα των βιολογικών προϊόντων χωρίς GMO.
 
Θα εξετάσουν τις νομικές προκλήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και την ανάγκη έρευνας για τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις των GMO στα βιολογικά προϊόντα, ενώ θα προτείνουν τρόπους έτσι ώστε ο κλάδος των βιολογικών να αντιμετωπίσει τυχόν εμπόδια στην διατροφική αλυσίδα για την αποφυγή απειλής μόλυνσης από ΓΤΟ και να παρέχονται οργανικές πρώτες ύλες χωρίς ΓΤΟ.
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.