Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ Η ECOFESTIVAL
Παρασκευή, 01 Οκτώβριος 2010 12:48

ecofestivalΜαταιώνεται η φετινή έκθεση Ecofestival, η οποία διοργανώνεται εδώ και δώδεκα χρόνια από τον οργανισμό πιστοποίησης ΔΗΩ.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου την περίοδο 26-28/11/2010. Το αρνητικό όμως κλίμα που κυριαρχεί, σε συνάρτηση με την οικονομική κρίση που μαστίζει την αγορά, είχε σαν αποτέλεσμα το μικρό σχετικά αριθμό συμμετοχών, με αποτέλεσμα δυστυχώς την ακύρωση της.

H ecofestival εδώ και χρόνια αποτελούσε έναν από τους κορυφαίους θεσμούς στο χώρο των οργανικών προϊόντων, μιας και αποτελούσε ίσως την παλαιότερη έκθεση του χώρου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, υπάρχει η σκέψη από εδώ και στο εξής να πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.