Διαφήμιση
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες πληρωμής βιολογικών Αιτωλοακαρνανίας. Ενστάσεις έως 21/01/2015
Τρίτη, 20 Ιανουάριος 2015 12:53
 
20-biologika
 
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) Π.Ε. Αιτωλ/νίας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμών της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία-νέα πενταετία» για το έτος εφαρμογής 2012.
 
Οι αναλυτικές ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής με τους δικαιούχους και τους απορριπτόμενους αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
 
Οι καταστάσεις έχουν αποσταλεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την έκδοση των σχετικών εντολών πληρωμής και την πίστωση των ατομικών λογαριασμών των δικαιούχων.

Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν 838 δικαιούχους με συνολικό ποσό πληρωμής 2.525.833,89 ευρώ.
 
Επί των αναρτημένων αναλυτικών καταστάσεων πληρωμής μπορούν οι υποβληθούν ενστάσεις εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη 21.01.2015.
 
Μετά από την εξέταση των ενστάσεων θα πραγματοποιηθεί νέα πληρωμή για τη συγκεκριμένη δράση.
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.