Διαφήμιση
Διανομή του Organic Life στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Αφιέρωμα στην έκθεση
Τετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2015 15:24
 
04-expotrof
 
Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 02 Φεβρουάριου η 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
 
Αν και ήταν μόλις η δεύτερη διοργάνωση, η έκθεση έβαλε από νωρίς στέρεες βάσεις για την καθιέρωση της ως ένα σημαντικό γεγονός για το χώρο του τροφίμου.
 
Καινοτομία για την έκθεση, υπήρξε ο διαχωρισμός του χώρου σε δύο επίπεδα, ένα για τους καταναλωτές με δυνατότητα λιανικών πωλήσεων και έναν δεύτερο, στο οποίο μετείχαν μόνον εταιρείες από το χώρο της χονδρικής.
 
04-expotrof-eisodos
Η είσοδος, με δυο διαφορετικά επίπεδα για ιδιώτες και επαγγελματίες 
 
Παραγωγοί και εταιρείες από όλη την Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, γεγονός το οποίο σε συνάρτηση με την υψηλή επισκεψιμότητα του κοινού, έστεψαν με απόλυτη επιτυχία την όλη διοργάνωση.
 
04-expotrof-bioblastos
ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ. Βιολογικά όσπρια, ζυμαρικά, ξηροί καρποί κλπ...
 
Συνολικά σύμφωνα με τους διοργανωτές την έκθεση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 35.000 επαγγελματίες και καταναλωτές, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν ποιοτικά προϊόντα, κυρίως της ελληνικής γής.
 
Στο πλαίσιο της Eξποτροφ, διεξήχθησαν το Ελληνοκινεζικό και το Ελληνορωσικό Forum με δυνατότητα B2B εμπορικών συναντήσεων, γεγονός το οποίο αναμένεται να δώσει πνοή στον εξαγωγικό τομέα.
 
04-expotrof-naturals
NATURALS. Βιολογικές μπάρες δημητριακών κλπ...
 
Παράλληλα με την έκθεση διοργανώθηκε πληθώρα εκδηλώσεων, όπως:
-Μαγειρική από διάσημους σεφ, όπως ο Λαζάρου, η Αργυρώ κλπ…
-Σεμινάρια και παρουσίασης διατροφής
-Διαγωνισμοί προϊόντων
-κλπ…
 
Ο οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων & εναλλακτικών θεραπειών Organic Life, δήλωσε δυναμικά παρόν και διανεμήθηκε από το περίπτερο μας δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
 
04-expotrof-1
 
Μεταξύ των εταιρειών και των παραγωγών από το χώρο του συμβατικού τροφίμου, υπήρξαν αρκετές συμμετοχές και από το χώρο των βιολογικών, με αρκετά νέα προϊόντα, γεγονός το οποίο αποδεικνύει πως παρά την κρίση, ο κλάδος συνεχώς αναπτύσσεται.
 
04-expotrof-2
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.