Διαφήμιση
Σε διαμαρτυρία καλεί η Ενωση Βιοκαλλιεργητών Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας
Τρίτη, 24 Μάρτιος 2015 10:02
24-biologika
 
Η Ένωση Βιοκαλλιεργητών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας καλεί τους 293 Βιοκαλλιεργητές, οι οποίοι υπέβαλαν ένσταση για την πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης για το 2012, την Τρίτη 24 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. να παραβρεθούν σε συνάντηση διαμαρτυρίας στο Διοικητήριο στην Σπάρτη (πρώην Νομαρχία).
 
«Ο λόγος της συνάντησης διαμαρτυρίας είναι ότι παρότι έχουμε ζητήσει εδώ και ένα μήνα να μας ενημερώσουνε ονομαστικά για την τύχη των ενστάσεων, η ΔΑΟΚ μας απάντησε ότι 91 ενστάσεις έχουν εγκριθεί, 2 έχουν απορριφθεί και 200 ενστάσεις είναι άνευ αντικειμένου για την Τριμελή Επιτροπή.  Είναι λοιπόν ευκαιρία να μάθουμε σε ποια κατάσταση ανήκουμε», αναφέρει η ανακοίνωση.
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.