Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2010 13:25

earth
Στις 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή στη Μεσόγειο. Η πρωτοβουλία της Ελλάδας για τη σύνοδο γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από τις χώρες της Μεσογείου. Κατά τη διάσκεψη θα υπογραφεί η διακήρυξη για τη συνεργασία των μεσογειακών κρατών για την κλιματική αλλαγή.

Επί τάπητος θα εξετασθούν οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη Μεσόγειο και η πρόοδος που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής για την επίτευξη μιας παγκόσμιας συμφωνίας για την αντιμετώπιση του εν λόγω φαινομένου.

Με την υπογραφή της Διακήρυξης θα συζητηθούν μεταξύ των εταίρων τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν και τα διακρατικά προγράμματα που μπορούν να υλοποιηθούν για την προστασία της Μεσογείου. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού υλοποιείται από τα Υπουργεία Εξωτερικών και Περιβάλλοντος, τα οποία διοργανώνουν τη σύνοδο.

 

Πηγή: Zougla


 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.