Διαφήμιση
Οπαδός των βιολογικών προϊόντων δηλώνει η διάσημη τενίστρια Κουρνίκοβα
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 12:34
11-kournikova 
 
Με βιολογικά προϊόντα τρέφεται και η Κουρνίκοβα, η πανέμορφη διάσημη τενίστρια και σύντροφος του Enrique Iglesias.
 
Η Anna Kournikova όχι μόνο προτιμά τα βιολογικά προϊόντα, αλλά επιπλέον έχει υιοθετήσει ένα γενικότερα οικολογικό τρόπο ζωής.
 
organic-life
 
«Η γιαγιά μου ζει μαζί μου κατά την διάρκεια του χειμώνα και καλλιεργεί λαχανικά στην πίσω αυλή, ώστε να έχω την ευκαιρία να τρώω αγνά όλο το χρόνο. Προσπαθώ να αγοράζω βιολογικά φρούτα και λαχανικά, όποτε μπορώ. Δυστυχώς, με τα ταξίδια που έχω συνεχώς, αυτό είναι μια πρόκληση».
 
11-kournikova-2
 
Προτιμά μόνο τις τροφές ολικής αλέσεως ενώ ενδιαφέρεται και για το περιβάλλον. Και εξηγεί: «Προτείνω κάθε τροφή στη πιο αγνή της μορφή. Προσπαθώ να τρώω φρέσκα λαχανικά και φρούτα ενώ προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ στο σπίτι για να μειώσω το ενεργειακό μου αποτύπωμα. Κάνω μικρά πράγματα όπως πχ να βγάζω πάντα τον φορτιστή μου από την πρίζα και να σβήνω εντελώς την τηλεόραση. Επίσης φροντίζω να σβήνω όλα τα φώτα που δεν χρειάζομαι και να αφήνω τα ρούχα μου να στεγνώσουν φυσικά, αντί να τα βάλω στο στεγνωτήριο.»
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.