Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ανοιξε η ηλεκτρονική βάση δεδομένων "βιολογική γεωργία"
Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2015 14:52
18-biologika
 
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων, ενημερώνει τους δικαιούχους παραγωγούς της Δράσης 1.1. «Βιολογική Γεωργία » του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2007-2013, για το 1ο έτος εφαρμογής του Προγράμματος (2012) μετά ενστάσεων, ότι η ηλεκτρονική βάση δεδομένων που είναι διαθέσιμη στην Υπηρεσία μας, έχει ανοίξει σήμερα 18-9-2015.

Δικαιούχοι είναι 4 παραγωγοί για τη διετή παράταση του προγράμματος και 14 παραγωγοί για το πενταετές πρόγραμμα, για τους οποίους διενεργείται διοικητικός έλεγχος, με την ολοκλήρωση του οποίου θα αποσταλεί τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 Συγκεντρωτική Κατάσταση/Λίστα Ελέγχου-Εκκαθάρισης των ενισχύσεων στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πληρωμή τους.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.