Διαφήμιση
Διαφήμιση
Δωρεάν βιολογικά προϊόντα σε ευπαθείς ομάδες στο Ιλιον
Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 15:03
30-biologika
 
Ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής , για μια ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, εντάσσοντας στις δράσεις του και το Δήμο Ιλίου, στον οποίον θα προσφέρει δωρεάν βιολογικά προϊόντα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
 
Η συμφωνία επικυρώθηκε μεταξύ του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής και του Δήμου Ιλίου, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο το πρωί της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος «ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ».
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος χαιρέτησε την πρωτοβουλία αλληλεγγύης του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής, ενώ έκανε λόγο για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που θα παρέχονται στον Δήμο. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:
 
«Έχουμε μια άριστη συνεργασία με το Σύλλογο Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής και πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία των παραγωγών, που δείχνει ακριβώς το αλληλέγγυο πρόσωπο των επαγγελματιών της γης και του μόχθου προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Τους ευχαριστούμε θερμά.»  
 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής Μαΐστρος Καραμπάσης, η Επιστημονική Συνεργάτης του Συλλόγου Μαρία Καψάλη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανδριάνα Αλεβίζου, στελέχη των Υπηρεσιών και λοιπών Δομών του Δήμου Ιλίου.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.