Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αναρτήθηκαν οι καταστάσεις πληρωμών για τα βιολογικά σε Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 16:01
06-biologika-t 
 
Αναρτήθηκαν οι καταστάσεις που περιλαμβάνουν 118 δικαιούχους για τις πληρωμές βιολογικών Θεσσαλονίκης, με ποσό πληρωμής 229.000,00 €

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι έχει εκδοθεί η Μηχανογραφική Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων (δεύτερη πληρωμή-μετά ενστάσεων) Βιοκαλλιεργητών έτους 2012 της Δράσης 1.1 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ και έχει αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων της υπηρεσίας (Παπαναστασίου 63), για να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον.
 
Ο Φάκελος Πληρωμής των Βιοκαλλιεργητών έχει αποσταλλεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την έκδοση των σχετικών ενταλμάτων πληρωμής και την πίστωση των ατομικών τους λογαριασμών.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.