Διαφήμιση
Σε προσφυγή προχωράει η Ενωση Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας για τις καθυστερήσεις πληρωμών
Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2015 17:19
21-biologika 
Με ανακοίνωσή της η Ένωση Βιοκαλλιεργητών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας αναφέρει ότι την Κυριακή 18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευσή της. Η παρουσία των μελών ήταν ικανοποιητική και υπήρξε απαρτία. Στη συνέλευση παρευρέθηκε και η νομική σύμβουλος της Ένωσης.
 
Έγινε ενημέρωση των μελών για τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου έως τώρα, όσον αφορά τη διαδικασία των πληρωμών και για τις περαιτέρω ενέργειες.
 
Επίσης αποφασίστηκε ομόφωνα η διεκδίκηση διαφυγόντων κερδών από την καθυστέρηση πληρωμών για τα έτη 2012, 2013,2014 καθώς και η διεκδίκηση της τιμής που ορίζει η νομοθεσία που διέπει το πρόγραμμα και ισχύει έως σήμερα.
 
Επίσης ορίστηκε νέα έκτακτη γενική συνέλευση για την Κυριακή 1η Νοεμβρίου και ώρα 17:30 μ.μ. για να ορισθεί το νομικό πλαίσιο και οι διαδικασίες που θα ακολουθήσουμε για την διεκδίκηση των ανωτέρω.
 
Η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να ενεργήσει άμεσα προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη δικαίωση, όσον αφορά τις επιλέξιμες καλλιέργειες ως ορίζει η Κοινοτική Νομοθεσία, εν όψει του Νέου Π.Α.Α. 2014-2020.
 
Διευκρινίζουμε για μια ακόμη φορά ότι όλες οι διεκδικήσεις που προαναφέρονται θα ισχύουν για τους παρόντες στη συνέλευση και οι οποίοι θα υπογράψουν τα Πρακτικά αυτής.
 
Σπάρτη, 18/10/2015
Για την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας
Ο Πρόεδρος Καραμπάσης Δημήτρης
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.