Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μέχρι τις 11/11/2015 οι αιτήσεις για διαφυγόντα κέρδη από βιοκαλλιεργητές
Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2015 14:05
04-biologika 
 
Μέχρι την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου καλούνται οι βιοκαλλιεργητές όλης της χώρας να δηλώσουν συμμετοχή στη διαδικασία διεκδίκησης διαφυγόντων κερδών για τα έτη 2012.2013 και 2014 και ενίσχυσης για τα ελαιόδεντρα ύψους 90 ευρώ το στρέμμα ετησίως.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 διεξήχθη η δεύτερη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας με θέμα «Καθορισμός νομικού πλαισίου που θα ακολουθηθεί για:
α) τη διεκδίκηση διαφυγόντων κερδών λόγω αδικαιολόγητης καθυστέρησης για τα έτη 2012,2013,2014 όλων των βιοκαλλιεργητών και
 
β) τη διεκδίκηση της ενίσχυσης για τους βιοκαλλιεργητές ελαιοδέντρων, βάση της Κοινοτικής Οδηγίας 1698/2005 που διέπει το πρόγραμμα καθώς και της Εθνικής Νομοθεσίας, ήτοι το ποσό των 90 ευρώ ανά στρέμμα ετησίως.
 
Η πλειοψηφία των μελών μας έκανε αποδεκτή την εισήγηση της Νομική Συμβούλου μας. Προκειμένου να συμμετάσχει κάποιος βιοκαλλιεργητής στη διαδικασία, θα πρέπει ο ίδιος ατομικά να αποφασίσει τη συμμετοχή του, ενώ τα έξοδα θα επιμεριστούν αναλογικά στους ίδιους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία διεκδίκησης.
 
Ο αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής των βιοκαλλιεργητών στη διαδικασία διεκδίκησης έως σήμερα κρίνεται ικανοποιητικός, ενώ η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015.
 
Επισημαίνουμε ότι τα οποιαδήποτε οφέλη των διεκδικήσεων θα αφορούν αποκλειστικά τους συμμετέχοντες στη διαδικασία. Στη διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν ατομικά, βιοκαλλιεργητές όχι μόνο της Λακωνίας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.
 
Η προσφυγή μας στη δικαιοσύνη αποσκοπεί να βάλει τέλος στην αυθαίρετη και ενάντια στην Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία, πρακτική των εκάστοτε Διοικούντων το Αρμόδιο Αγροτικής Ανάπτυξης και τις Υπηρεσίες του.
 
Οι ενισχύσεις που δίνονται είναι 100% ευρωπαϊκές και οφείλουν να αποδίδονται στους δικαιούχους στο ακέραιο και στην ώρα τους, όπως ορίζει η Κοινοτική Νομοθεσία. Ο Αγώνας μας συνεχίζεται και ήρθε η ώρα της δικαίωσης.
 
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 6936363268.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι Βιοκαλλιεργητές από όλη την Ελλάδα».
Σπάρτη, 3/11/2015
 
Για την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας
Ο Πρόεδρος Καραμπάσης Δημήτρης
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.