Διαφήμιση
Εως τις 14/01/2016 οι ενστάσεις για τα βιολογικά στα Χανιά
Δευτέρα, 04 Ιανουάριος 2016 20:53
04-lemoni 
 
Προθεσμία έως τις 14/01/2016 έχουν για να καταθέσουν τις ενστάσεις τους όσοι απορρίφτηκαν από το πρόγραμμα της βιολογικής γεωργίας στα Χανιά.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, οι σχετικοί πίνακες θα αναρτηθούν στις 8 του μήνα.

Η υπηρεσία  ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς «που υπέβαλαν αίτηση ενίσχυσης για τη νέα πενταετία της δράσης 1.1. Βιολογική Γεωργία του Μέτρου 214 –Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις – του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013, ότι από τις 08/01/2016 θα βρίσκονται αναρτημένες στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας μας, οι αναλυτικές καταστάσεις δικαιούχων και απορριπτόμενων έτους εφαρμογής 2013.
 
Τυχόν ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από τους δικαιούχους εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πρώτης ανάρτησης έως και τις 14/01/2016, στην υπηρεσία μας που βρίσκεται στην Όαση Αγυιάς».
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.