Διαφήμιση
Διαφήμιση
Την άμεση σύνδεση βιολογικών προϊόντων και γενετικών πόρων ζήτησε η βουλευτής Βραντζά
Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 18:01
15-viologika
 
Στο πλαίσιο συνεδρίου με θέμα την αξία των γενετικών πόρων και της βιοποικιλότητας στη διατροφική αλυσίδα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Βραντζά η οποία ήταν προσκεκλημένη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ζήτησε την άμεση σύνδεση των γενετικών πόρων τόσο για τα προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης, όσο και για τα βιολογικά προϊόντα.

Η τοποθέτηση της βουλευτού, αφορούσε τη διάκριση των γενετικών πόρων σε φυσικούς ( ντόπιες, παλιές ποικιλίες / φυλές ) και τεχνητούς ( εργαστηρίου, μεταλλαγμένα κλπ ) και έκρουσε τον κώδωνα του κίνδυνου από την επικράτηση και στην Ευρώπη, της άποψης των πολυεθνικών σχετικά με το καθεστώς ιδιοκτησίας και διακίνησης των γενετικών πόρων.

Επίσης, πρότεινε την άμεση σύνδεση των χρησιμοποιούμενων γενετικών πόρων τόσο για τα προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης, όσο και για τα βιολογικά.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.