Διαφήμιση
Διαφήμιση
30% αύξηση αναμένεται στη ζήτηση βιολογικού σιταριού το 2016. Δυναμικά θέλει να μπει η Βουλγαρία
Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 12:45
25-stari
 
Αγρότες, πελάτες, επιστήμονες και ειδικοί στο χρηματοοικονομικό τομέα συγκεντρώθηκαν στην πόλη Πλόβντιφ στο Πρώτο Συνέδριο Βιολογικής Γεωργίας "Στον επόμενο αιώνα".
 
σύμφωνα με το bnr.bg, οι εξαγωγές για τη Γερμανία βουλγαρικών βιολογικών καλλιεργειών όπως σιτάρι, ηλιόσπορο, φακές, σόγια, καλαμπόκι κ.α. παρέχουν μεγάλες δυνατότητες για τους Βούλγαρους αγρότες, έγινε σαφές στο συνέδριο.
 
Αναμένεται άνοδος κατά 30% της ζήτησης βιολογικού σιταριού το 2016. Σύμφωνα με τα γνωστοποιημένα στοιχεία οι εκτάσεις των βιολογικών καλλιεργειών στη Βουλγαρία αυξάνονται κάθε χρόνο κατά 8,9%.
 
"Η παγκόσμια αγορά περιμένει τα προϊόντα μας, επειδή κανένας δε μπορεί να επαναλάβει τις εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες της Βουλγαρίας", θεωρεί ο ακαδημαϊκός Ατανάς Ατανάσοφ από το Κοινό Κέντρο Γονιδιώματος στη Σόφια.
 
Η Βουλγαρία είναι τέταρτη στον κόσμο και πρώτη στην Ευρώπη στις εξαγωγές βοτάνων. Παγκοσμίως γνωστή εταιρεία παραγωγής παιδικών τροφών δήλωσε ετοιμότητα για την αγορά βιολογικών μήλων και βιολογικού ντοματοπολτού από τη Βουλγαρία.
 
 
 
 

 

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα / βιολογικά προϊόντα... 

 

 

 

 

 

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.