Διαφήμιση
Διανομή του Organic Life στη Detrop - Artozyma. Αφιέρωμα στην έκθεση
Τετάρτη, 02 Μάρτιος 2016 18:59
02-detrop-organic 
Αυλαία έπεσε τη Δευτέρα 29/02/2016 για την έκθεση Detrop Boutique - Artozyma που πραγματοποιήθηκε στο Helexpo Θεσσαλονίκης.
 
Ο Organic Life πιστός και στο φετινό ραντεβού, δήλωσε δυναμικά παρόν και διανεμήθηκε από το περίπτερο μας, σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
 
02-detrop-elefantas
 
02-detrop-1
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της διοργάνωσης, παρουσιάστηκε 60% αύξηση των εμπορικών επισκεπτών, ενώ συνολικά η επισκεψιμότητα, ανήλθε στον αριθμό των 31.137, με περισσότερους από 300 εκθέτες να μετέχουν.
 
Εκτός από τους Ελληνες, επισκέφτηκαν την έκθεση 110 προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες από Ρουμανία, Γερμανία, Ισπανία, Αυστρία, Ρωσία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία, Ελβετία, Αγγλία, Κύπρο και Αλβανία.
 
02-detrop-bioagros
ΒΙΟΑΓΡΟΣ
 
Οι καλές καιρικές συνθήκες, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε οι διάδρομοι της έκθεσης να είναι γεμάτοι από επισκέπτες. Επρεπε μάλιστα να περιμένουμε να προχωρήσει αρκετά η ώρα, ώστε να "σπάσει" ο πολύς ο κόσμος, ωστε να κατορθώσουμε να βγάλουμε κάποιες φωτογραφίες.
 
02-detrop-prasino-monopati
ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ
 
02-detrop-kelesidi
ΚΤΗΜΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ
 
Για πρώτη φορά φέτος στο πλαίσιο της Detrop πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο το αφιέρωμα Cheese & Wine, με συμμετοχές εκθετών από τα χώρο των γαλακτοκομικών και του κρασιού.
 
Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν αρκετές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως Master Classes και μαθήματα γευσιγνωσίας από αναγνωρισμένους σεφ και γευσιγνώστες. Μεταξύ των άλλων, ο Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Παναγιώτης Δεληθανάσης, Χριστόφορος Πέσκιας, Απόστολος Πλαχούρας κ.α.
 
02-detrop-menoikio
ΜΕΝΟΙΚΙΟ
 
02-detrop-ntoulias
ΝΤΟΥΛΙΑΣ
 
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε και το Delicatessen show, στο οποίο παρουσιάστηκαν τα καλύτερα προϊόντα, όσον αφορά στις μεθόδους παραγωγής, αλλά και στην ποιότητα τους.
 
Και όταν μιλάμε για ποιότητα, δε μπορούμε να παραβλέψουμε τα βιολογικά προϊόντα. Ετσι λοιπόν, ο κλάδος των βιολογικών, έδωσε το δικό του χρώμα της υγιεινής διατροφής στη διοργάνωση, με αρκετές συμμετοχές από το χώρο.
 
02-detrop-artozyma
 
02-detrop-2
 
02-detrop-3
 
Ανάμεσα τους, διακρίναμε και αρκετούς συνεργάτες του Organic Life στη φετινή έντυπη ή online έκδοση, όπως οι παρακάτω:
ΒΙΟΑΓΡΟΣ. Διανομές βιολογικών
ΚΤΗΜΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ. Βιολογικά κρασιά, αμπελόφυλλα κλπ
ΜΕΝΟΙΚΙΟ. Βιολογικά γαλακτοκομικά
ΝΤΟΥΛΙΑΣ. Βιολογικά κράνα
ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ. Βιολογικές σάλτσες και ορεκτικά
 
02-detrop-4
 
02-detrop-5
 
02-detrop-6
 
02-detrop-7
 
Με την ευκαιρία της διανομής του Organic Life στην έκθεση, το επιτελείο μας επισκέφτηκε και τη βιολογική λαϊκή αγορά βιοκαλλιεργητών Καλαμαριάς, στην οποία διανεμήθηκε δωρεάν ο οδηγός αγοράς, ενώ ευκαιρίας δοθείσης, πραγματοποιήθηκε και ένα «φρεσκάρισμα» με έντυπα στα περισσότερα καταστήματα βιολογικών (όσα προλάβαμε να επισκεφτούμε) της συμπρωτεύουσας.
 
02-detrop-8
 
02-detrop-9
 
02-detrop-11
 
02-detrop-12
 
02-detrop-13
 
02-detrop-tourta
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.