Διαφήμιση
Oasis Eco Resort. Βιολογικά προϊόντα σε κουζίνα και spa θα προσφέρει το μεγαλύτερο eco θέρετρο του κόσμου
Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2016 13:40
09-oasis
 
Το φως της δημοσιότητας είδαν τα σχέδια για το πιο οικολογικό θέρετρο στη μέση της ερήμου, το οποίο μάλιστα θα προσφέρει αποκλειστικά βιολογικά τρόφιμα και ποτά, με πρώτες ύλες που θα καλλιεργούνται στο χώρο του ξενοδοχείου.
 
Πρόκειται για το Oasis Eco Resort, του οποίου οι ενεργειακή του αυτονομία, θα προέρχεται από 175.000 ηλιακούς συλλέκτες, θα περιλαμβάνει μία σειρά δραστηριοτήτων και θα αποτελεί καταφύγιο για διάφορα είδη άγριας ζωής.
 
09-oasis-2
 
09-oasis-3
 
Αντιπρόσωπος της αρχιτεκτονικής εταιρείας Baharash Architecture, δήλωσε ότι το Oasis Eco Resort, θα είναι χτισμένο γύρω από μία όαση και πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2020.
 
Μερικά από τα περιβαλλοντικά οφέλη του, περιλαμβάνουν την ανακύκλωση των λυμάτων στις εγκαταστάσεις για την άρδευση, την επιτόπου διαχείριση των αποβλήτων, την επιβολή μιας ζώνης μηδενικών εκπομπών και 157.000 τετραγωνικά πόδια ηλιακών συλλεκτών.
 
09-oasis-4
 
09-oasis-5
 
Η οροφή έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει την περιοχή για τους ηλιακούς συλλέκτες, οι οποίοι έχουν προγραμματιστεί για βέλτιστη απόδοση. Το θέρετρο θα απασχολήσει επίσης βιολόγους και προσωπικό συντήρησης.
 
Όσον αφορά στα καταλύματα θα υπάρχουν συνολικά 84 σουίτες διαφόρων τύπων, οι οποίες θα παρέχουν υπέροχη θέα και μια εξωτερική βεράντα, από την οποία οι ένοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τη γαλήνια θέα. Θα υπάρχει και γυμναστήριο το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με έξυπνα όργανα.
 
09-oasis-6
 
09-oasis-7
 
Το εστιατόριο και το μπαρ θα προσφέρει στους επισκέπτες φαγητά και ποτά με βιολογικά συστατικά που θα καλλιεργούνται στο χώρο του ξενοδοχείου.
 
Μάλιστα οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν βιολογικά προϊόντα ή να ψαρέψουν και με τη βοήθεια ενός σεφ, να ενσωματώσουν τα προϊόντα τους σε ένα νόστιμο γεύμα.
 
Μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα και ντόπια κρέατα, θα παραδίδονται από τα αγροκτήματα στο κοντινό χωριό.
 
Το θέρετρο προσφέρει επίσης εγκαταστάσεις υγείας και θεραπευτικά σπα, τα οποία επίσης χρησιμοποιούν βιολογικά συστατικά.
 
Το θεραπευτικό spa θα παρέχει μια ευρεία επιλογή ευεξίας και θεραπείες ομορφιάς. Όλοι οι χώροι είναι εξοπλισμένοι με έξυπνα παράθυρα, τα οποία θα προσφέρουν απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.