Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εως 30/04 και 14/06/2016 οι αιτήσεις χρήσεις μη βιολογικών σπόρων για τις εαρινές βιολογικές καλλιέργειες
Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2016 17:06
23-biologikoi-sporoi
 
Εως τις 30 Απριλίου 2016 υποχρεούνται οι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων να υποβάλουν για τις εαρινές καλλιέργειες, αιτήσεις άδειας χρήσης μη βιολογικού σπόρου για τα φυτά μεγάλης καλλιέργειας και 14 Ιουνίου 2016 για τις καλλιέργειες κηπευτικών και αρωματικών φυτών.
 
Εξαίρεση αποτελούν οι καλλιέργειες αραβοσίτου και πατάτας, για τις οποίες καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 31η Μαΐου 2016 και η 30η Ιουνίου 2016 αντίστοιχα.
 
Αιτήσεις που θα κατατεθούν εκτός των συγκεκριμένων   ημερομηνιών, θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν δύναται να καταχωρηθούν στο ηλεκτρονικό σύστημα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι βιοκαλλιεργητές μπορούν να απευθυνθούν στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα / βιολογικά προϊόντα...

 

 

 

 

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.