Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εισαγγελική παρέμβαση για τα απλήρωτα βιολογικά θα ζητήσουν οι βιοκαλλιεργητές Λακωνίας
Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 13:34
30-biokalliergites
 
Σε απόγνωση οι βιοκαλλιεργητές Λακωνίας, αφού ακόμα δεν έχουν πληρωθεί ούτε καν τα 2,8 εκατ. ευρώ από τα προγράμματα βιολογικών του 2013.
 
Με ομόφωνη απόφασή τους, ζητούν να αποδοθούν ευθύνες προς όλους τους αρμόδιους μέσω εισαγγελικής παρέμβασης για την μη καταβολή των ενισχύσεών τους, που αφορούν τα υπόλοιπα του 2012 και το σύνολο των ενισχύσεων του 2013.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Θέμα: «Αναζήτηση και απόδοση ευθυνών μέσω εισαγγελικής παρέμβασης για την μη καταβολή ενισχύσεων έως σήμερα»
Η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας μετά από πρόταση της και ομόφωνη απόφαση όλων των παρόντων συζήτησε και αποφάσισε να ζητηθούν και αποδοθούν ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση για την μη καταβολή των οικονομικών ενισχύσεων 
 
α) υπόλοιπα του έτους 2012 και
 
β) το σύνολο των ενισχύσεων για το 2013 δικαιούχων του προγράμματος Μέτρο 2.1.4 Π.Α.Α. 2007-2013 Γεωγροπεριβαλλοντικά Δράση 1.1. Βιολογική Γεωργία, 1.2 Βιολογική Κτηνοτροφία κ.α.
 
Προς τούτο, εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο για την υλοποίηση της απόφασης σε συνεργασία με τη Νομική μας Σύμβουλο. Σημειωτέον ότι το ποσό, όπως προκύπτει από τις καταστάσεις πληρωμών, ανέρχεται περίπου στα 2,8 εκατ. ευρώ για τους δικαιούχους για το 2013.
 
Σπάρτη, 28/03/2016
 
Για την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας
Ο Πρόεδρος
Καραμπάσης Δημήτρης
 
Παράλληλα με επιστολή, η Ενωση Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας καλεί σε ημερίδα, ώστε να συζητηθούν τα θέματα που τους αφορούν
 
Θέμα: «Πρόσκληση προς ενημέρωση Βιοκαλλιεργητών – Βιοκτηνοτρόφων Π.Ε. Λακωνίας και Περιφέρειας Πελοποννήσου».
 
Κύριοι,
Η Ένωση Βιοκαλλιεργητών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και συγκεκριμένα το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να σας προσκαλέσει στη Λακωνία, με σκοπό τη διοργάνωση ημερίδας ενημέρωσης. Την επιλογή ημερομηνίας και ώρας την αφήνουμε στην διακριτική σας ευχέρεια. Εμείς θέτουμε μόνο ως χρονοδιάγραμμα την απάντηση σας έως τις 10 Απριλίου 2016.
 
Τα θέματα που θα πρέπει να συζητηθούν αφορούν α) το πρόγραμμα 2007-2013, β) το πρόγραμμα 2014-2020, γ) την από 18-2-2016 επιστολή μας, δ) το με αρίθμ. Πρωτ. 7361 έγγραφο του ΟΠΕΚΕΠΕ με την υπογραφή του κ. Μαχλέρα Φραγκίσκου το οποίο εστάλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ε) βάση ποιας νομοθεσίας Ελληνικής και Ευρωπαϊκής προβλέπονται τα όσα αναφέρονται στο υπ. αρίθμ. 7361 έγγραφο σας, στ) ποια τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, επάγγελμα) της ανώνυμης «Ομάδας Υποστήριξης Εφαρμογής Γεωργοπεριβαλλοντικών Ενισχύσεων», οι οποίοι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δίνουν εντολές στις Δ.Α.Ο.Κ.
 
Γνωρίζουμε ήδη ότι την Κυριακή 13 Μαρτίου ήσασταν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την ενημέρωση της Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος.
 
Σπάρτη, 28/03/2016
Για την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας
Ο Πρόεδρος Καραμπάσης Δημήτρης
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.