Διαφήμιση
Διαφήμιση
Δε θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 04/04/2016 η αγορά βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς
Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2016 17:58
31-agores-biokalliergiton 
Ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής, ενημερώνει πως δε θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 04/04/2016 η αγορά βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΒΑΑ
Σε συνέχεια της ενημέρωσης των καταναλωτών σχετικά με τη λειτουργία της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς και ύστερα από τη χτεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση του Δ.Σ. Κηφισιάς με την παρουσία αρκετών Δημοτών Κηφισιάς, δυστυχώς δεν στάθηκε εφικτό να βρεθεί μια ενδιάμεση λύση για την επίλυση του θέματος που έχει προκύψει.
 
Την ερχόμενη Δευτέρα 4/4/2016 η Αγορά Βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς θα παραμείνει κλειστή!
 
Ζητάμε από τους δημότες Κηφισιάς που μας στηρίζουν ανελλιπώς 14 χρόνια τώρα, να διεκδικήσουν με την παρουσία τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Κηφισιάς τη δική τους βιολογική Αγορά!
 
Για περαιτέρω εξελίξεις όσον αφορά τη λειτουργία της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς, θα σας κρατάμε ενήμερους/ες μέσα από την ιστοσελίδα μας www.bioagores.gr και τη σελίδα μας στο facebook Bioagores (Αγορές Βιοκαλλιεργητών)
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.