Διαφήμιση
Διαφήμιση
Βιολογικά κρασιά. Ελευθερώνεται το εμπόριο τους μεταξύ Καναδά και Ε.Ε.
Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 12:45
08-krasi-canadas 
 
Τα ευρωπαϊκά βιολογικά κρασιά , μπαίνουν στην αγορά του Καναδά, ύστερα από τη συμφωνία που επετεύχθη με την Ε.Ε
 
Ο επίτροπος της ΕΕ για τη γεωργία και την αγροτική ανάπτυξη Phil Hogan και ο υπουργός γεωργίας του Καναδά, Lawrence MacAulay, δημοσίευσαν την παρακάτω ανακοίνωση:
 
«Μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης εφαρμογής της EUCOEA, συμφωνήσαμε στην επέκταση της συμφωνίας για να συμπεριληφθούν και άλλα προϊόντα».
 
Έτσι θα συμπεριληφθούν τα βιολογικά κρασιά στην EUCOEA. Επομένως, βιολογικά κρασιά που είναι πιστοποιημένα με βάση τα πρότυπα της ΕΕ ή του Καναδά θα πωλούνται και τα φέρουν ετικέτες βιολογικής παραγωγής και στις δύο αγορές.
 
Τα βιολογικά κρασιά δεν συμπεριλαμβάνονταν αρχικά στην EUCOEA λόγω της αναθεώρησης της σήμανσης και των κανόνων βιολογικής παραγωγής οίνων της ΕΕ. Οι νέοι κανόνες υιοθετήθηκαν το 2012.
 
«Η κυβέρνηση του Καναδά και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού για να βελτιωθεί η συμφωνία, προκειμένου να προωθηθεί το εμπόριο βιολογικών προϊόντων μεταξύ των δύο αγορών προς όφελος Ευρωπαίων και Καναδών αγροτών και παραγωγών», καταλήγει η ανακοίνωση της Κομισιόν.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.