Διαφήμιση
Διαφήμιση
Καλλιεργήστε τα δικά σας βιολογικά σε έκταση του ΑΠΘ. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν
Τρίτη, 10 Μάιος 2016 12:47
10-biologika 
 
Καλλιεργήστε τα δικά σας βιολογικά σε έκταση του ΑΠΘ. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν !!!
 
Οι Θεσσαλονικείς έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τα δικά τους βιολογικά λαχανικά, σε χώρο που παραχωρείται από το ΑΠΘ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης
 
Συνολικά διατίθενται 100 κήποι με έκταση 100 τμ ο κάθε ένας και επιτρέπεται με την καθοδήγηση του ΑΠΘ να καλλιεργηθούν μόνο βιολογικά.
 
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Τμήματος Γεωπονίας και του Αγροκτήματος του ΑΠΘ. Στους χρήστες παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη από φοιτητές της Σχολής και γεωπόνους και νερό άρδευσης, με ανεξάρτητη παροχή σε κάθε τεμάχιο.
 
Η καλλιέργεια γίνεται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και η διάθεση των κήπων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.
 
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 120 ευρώ ετησίως, ενώ τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν στο Ταμείο του Αγροκτήματος και θα χρησιμοποιούνται για τις λειτουργικές ανάγκες των κήπων, την επέκταση του προγράμματος, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εκπαίδευση των φοιτητών.
 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία του Αγροκτήματος του ΑΠΘ (περιοχή «πράσινα φανάρια» Θέρμης) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , στο φαξ: 2310473556 ή στα τηλ. 2310473842, 2310473792.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.