Διαφήμιση
Πρόστιμο 8,5 εκατ. ευρώ ετοιμάζεται για μαϊμού επιδοτήσεις βιολογικών
Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 13:19
23-biologika 
 
Το σκάνδαλο αφορά μαϊμού βιολογικές επιδοτήσεις...
 
Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή Παραγωγής κι Εμπορίου της Βουλής, έκανε λόγο για πρόστιμο 8,5 εκτ. ευρώ που είναι στα σκαριά και αφορά μαϊμού επιδοτήσεις βιολογικών προϊόντων.

Τόνισε πως ήδη υπάρχει σχετικό πόρισμα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και αφορά συγκεκριμένες εταιρίες πιστοποίησης, η οποίες έδιναν αυτά τα πιστοποιητικά, ώστε να μπορέσουν κάποιοι παραγωγοί να επωφεληθούν από τις ενισχύσεις για τη βιολογική καλλιέργεια.
 
Μάλιστα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου επιβεβαίωσε  πως υπάρχει σχετικό πόρισμα και  πως είναι πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα, διότι είναι το μεγαλύτερο όπλο υπεράσπισης των ελληνικών προϊόντων η βιολογική γεωργία και σημείωσε ότι «προσπαθούμε όσο το δυνατόν να μην πληγώσουμε τον αγροτικό χώρο».
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.