Διαφήμιση
Οι κοι Βλάχος και Μεντζαφός από τα Bioart Biomarket, για τα βιολογικά προϊόντα και τα νέα επιχειρηματικά τους πλάνα.
Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2016 15:41
27-bioart
 
 
Βιολογικά προϊόντα. Ξεκίνησαν δειλά την παρουσία τους στο διατροφικό κλάδο, πριν από μερικές δεκαετίες, από ανθρώπους που ζητούσαν ποιότητα και υγεία στο τραπέζι τους και διεκδικούσαν το δικαίωμα τους, για τρόφιμα, όπως... παλιά !!!
 
Πλέον, η αγορά έχει γιγαντωθεί, με ολοένα και περισσότερους καταναλωτές, παρά την οικονομική κρίση, να συνεχίζουν να επιλέγουν καθαρά τρόφιμα, χωρίς χημικά λιπάσματα και επικίνδυνα φυτοφάρμακα.
 
27-bioart-2
 
Αυτή η ραγδαία άνοδος των βιολογικών και η τεράστια επιλογή σε βιολογικά τρόφιμα, αλλά και non food προϊόντα, είχε ως αποτέλεσμα και τη δημιουργία μεγάλων υπεραγορών βιολογικών προϊόντων, όπως η αλυσίδα καταστημάτων Bioart Biomarket.
 
Οι αρχιτέκτονες της επιτυχίας των Bioart Biomarket Σπύρος Βλάχος και Νάσος Μεντζαφός, μιλάνε, για τα βιολογικά προϊόντα και αποκαλύπτουν τα νέα τους επιχειρηματικά πλάνα στο sbcTV
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.