Διαφήμιση
Διαφήμιση
ORGANIC 3.0 Το επόμενο στάδιο για την ανάπτυξη των βιολογικών προϊόντων
Τρίτη, 28 Ιούνιος 2016 12:01
28-biologika 
ORGANIC 3.0 Το επόμενο στάδιο των βιολογικών προϊόντων
 
Ο στόχος του Organic 3.0 ( Βιολογικά 3.0 ), είναι να καταστεί δυνατή η ευρεία θέσπιση των πραγματικά βιώσιμων γεωργικών συστημάτων και αγορών, βασισμένες στις αρχές βιολογικής γεωργίας και εμπλουτισμένες με μια κουλτούρα καινοτομίας και προοδευτικότητας.
 
Το conceptOrganic 3.0 επιδιώκει να εμπλουτίσει τις προηγούμενες πρακτικές των βιολογικών, τοποθετώντας τη βιοκαλλιέργεια ως ένα μοντέρνο καινοτόμο σύστημα, που φέρνει τα αποτελέσματα και τις επιπτώσεις της γεωργία στο προσκήνιο.
 
Όπως για παράδειγμα η κλιματική αλλαγή και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα, η διαθεσιμότητα της γης, των σπόρων, η υγιεινή διατροφή και η αποφυγή της κατασπατάλησης της τροφής, για μια πραγματικά βιώσιμη γεωργία και κατανάλωση.
 
Organic1.0: Ξεκίνησε από πολλούς πρωτοπόρους, που παρατήρησαν τον προβληματικό δρόμο που έπαιρνε η γεωργία στα τέλη του 19ου αιώνα, αναδεικνύοντας την ανάγκη για ριζικές αλλαγές.
 
Organic2.0 Ξεκίνησε το 1970 όταν υπήρξαν τα πρώτα πρότυπα και οι πρώτοι κανόνες για τη βιολογική γεωργία.
 
Organic 3.0 Έρχεται να τοποθετήσει τα βιολογικά συστήματα ως μέρος των πολλαπλών λύσεων που απαιτούνται για να επιλυθούν οι τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και το είδος μας.
 
Το επόμενο στάδιο βιολογικής γεωργίας εστιάζει σε έξι βασικά χαρακτηριστικά, ώστε να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες και να λύσει προβλήματα του παρελθόντος.
 
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ORGANIC 3.0 / ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ 3.0
1. Καινοτομία ώστε να προσελκύσει περισσότερους βιοκαλλιεργητές, υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών καθώς και να αυξήσει τη συνολική παραγωγικότητα και ποιότητα
 
2. Συνεχής βελτίωση προς την κατεύθυνση των καλύτερων πρακτικών, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
 
3. Διαφορετικούς τρόπους για να διασφαλιστεί η διαφάνεια και η ακεραιότητα μέσω της πιστοποίησης.
 
4. Συνεργασία με κινήσεις και οργανισμούς που έχουν συμπληρωματικές προσεγγίσεις, προς ένα πραγματικά βιώσιμο σύστημα τροφής και καλλιέργειας.
 
5. Ολιστική ενδυνάμωση από το αγρόκτημα μέχρι το τελικό προϊόν.
 
6. Δίκαιη τιμολόγηση και πραγματική αξία των προϊόντων.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.