Διαφήμιση
Διαφήμιση
Οι βιολογικές ντομάτες περιέχουν διπλάσια κερσετίνη. Δυνατή καρδιά και 7 ακόμη οφέλη
Τρίτη, 28 Ιούνιος 2016 12:43
28-ntomata-biologiki 
Τα οφέλη για τον οργανισμό των βιολογικών προϊόντων, είναι λίγο – πολύ γνωστά, με βασικότερο πλεονέκτημα την απουσία της χρήσης χημικών λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων.
 
Σύμφωνα με αμερικάνικη έρευνα του πανεπιστημίου Davis στην Καλιφόρνια, οι βιολογικές ντομάτες, περιέχουν σχεδόν τη διπλάσια συγκέντρωση κερσετίνης σε σχέση με τις συμβατικές.
 
Η κερσετίνη είναι ένα αντιοξειδωτικό, της οικογένειας των φλαβονοειδών και πιο συγκεκριμένα των φλαβονολών.
 
Ενισχύει τη καρδιαγγειακή λειτουργία, έχει αντικαρκινική δράση και μπορεί να δράσει προστατευτικά έναντι της οστεοπόρωσης.
 
Δρα κατά των συμπτωμάτων του διαβήτη, ενισχύει την απόδοση και την ενέργεια, ενώ έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιαλλεργικές ιδιότητες και σε κάποιες περιπτώσεις προστατεύει τον οργανισμό από την τοξικότητα άλλων ουσιών.
 
 
 
 
 

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.