Διαφήμιση
ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
Παρασκευή, 19 Νοέμβριος 2010 12:03

organic

Δύο ακόμα οργανισμοί ρίχνονται στη μάχη της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων. Πρόκειται για τους TUV HELLAS και Q CERT οι οποίοι εντάσουν πλέον στις δραστηριότητες τους και τα οργανικά προϊόντα.

Ένα προϊόν για να μπορέσει να κυκλοφορήσει στην αγορά ως οργανικό ή αλλιώς βιολογικό, απαραιτήτως πρέπει να ελεγχθεί από έναν οργανισμό πιστοποίησης, ώστε να του δοθεί η σχετική άδεια.

Με αυτόν τον τρόπο ο καταναλωτής μπορεί να είναι σίγουρος ότι το προϊόν που καταναλώνει, έχει παραχθεί σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν τη βιολογική γεωργία ή κτηνοτροφία.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε σχετικό αφιέρωμα – απάντηση σε αναγνώστρια μας, σχετικά με την πιστοποίηση και τα βιολογικά προϊόντα.

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.