Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η αύξηση των βιολογικών καλλυντικών ανοίγει νέους δρόμους για τους βιοκαλλιεργητές
Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 12:53
27-biologika-kallintika
 
Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μια αυξημένη χρήση βιολογικών προϊόντων σε καλλυντικά, μια αγορά η οποία σύμφωνα με την ετήσια έκθεση καλλυντικών του Γερμανικού Παρατηρητηρίου Κοσμετολογίας, παρουσίασε αύξηση 10% και συνολικές πωλήσεις δύο δις ευρώ.

Σύμφωνα με αυτή, τα φυσικά καλλυντικά έχουν κερδίσει περισσότερο τους πιο νέους σε ηλικία ανθρώπους, που τα προτιμούν γιατί βρίσκονται πιο κοντά στις αξίες τους, όσον αφορά το περιβάλλον και την αειφορία.
 
Για όσους βιοκαλλιεργητές επιθυμούν να επενδύσουν στον τομέα αυτόν, σύμφωνα με την έκθεση, το πρώτο συστατικό που βρίσκεται σε ζήτηση είναι τα αιθέρια έλαια, με τη μεγαλύτερη ζήτηση να έχουν αυτά των εσπεριδοειδών, κυρίως από πορτοκάλι και λεμόνι.
 
Ακολουθεί το έλαιο μέντας και έπειτα το έλαιο ευκαλύπτου.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.