Διαφήμιση
Διαφήμιση
Λήγει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου η διαβούλευση για τα βιολογικά προϊόντα
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 12:11
03-biologika 
Λήγει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου η δημόσια διαβούλευση για τα προγράμματα Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, η οποία είχε πάρει ήδη μια παράταση από τις 27 Οκτωβρίου που είχε αρχικά οριστεί ως καταληκτική ημερομηνία
 
Η δημόσια διαβούλευση, αφορά το Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης για τις Οικονομικές Ενισχύσεις στη Βιολογική Γεωργία - Κτηνοτροφία (Μέτρο 11 "Βιολογική Γεωργία" του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020).
 
Θα ακολουθήσει η διόρθωση της απόφασης με τις παρατηρήσεις των ενδιαφερόμενων και στη συνέχεια η υπογραφή και δημοσίευσή της.
 
Το Μέτρο θα ενεργοποιηθεί στη συνέχεια, με τέσσερις προκηρύξεις που θα καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις σε μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο και με τα δικαιολογητικά που θα αναφέρονται στις προκηρύξεις.
 
Σχόλια και παρατηρήσεις υποβάλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 
 

 

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα / βιολογικά προϊόντα...

 

 

 

 

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.