Διαφήμιση
Ημερίδα για τη βιολογική γεωργία στις 26 Νοεμβρίου στη Λακωνία
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2016 01:20
10-biologika 
 
Ημερίδα για τη βιολογική γεωργία στις 26 Νοεμβρίου στη Λακωνία
 
Hμερίδα ενημέρωσης για το Νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 «Μέτρο 11 Βιολογική Γεωργία» διοργανώνουν η Ένωση Βιοκαλλιεργητών ΠΕ Λακωνίας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου και την Αντιπεριφέρεια Λακωνίας.
 
Την ανάλυση του σχεδίου της ΚΥΑ θα εισηγηθεί ο Δρ. Γεωπόνος κ. Δημήτρης Μητρόπουλος από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών τηςΑντιπεριφέρειας Λακωνίας (Διοικητήριο, 2οχλμ Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου).
 
Καλούνται οι Βιοκαλλιεργητές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ειδικά οι Λάκωνες να παρευρεθούν διότι η παρουσία και ενημέρωση τους κρίνεται απαραίτητη λόγω των μεγάλων αλλαγών που θα υπάρξουν στην υλοποίηση του Νέου Προγράμματος, αναφέρεται στην πρόσκληση.
 
Στην ημερίδα έχουν επίσης κληθεί να συμμετέχουν:
Εκπρόσωπος του ΥΠΑΑΤ
Εκπρόσωποι των ΔΑΟΚ Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας
Εκπρόσωποι του Συλλόγου Γεωπόνων Μελετητών Λακωνίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Μεσσηνίας
Εκπρόσωποι των πιστοποιητικών οργανισμών
 
«Το κρίσιμο της παρουσίας όλων για ενημέρωση και ανταλλαγή προτάσεων είναι άκρως επιτακτικό και ειδικά για τους Βιοκαλλιεργητές», επισημαίνεται στην πρόσκληση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: Δημήτρης Καραμπάσης, Πρόεδρος Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας 
Τηλ: 6936363268  / e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.