Διαφήμιση
Προς πληρωμή τα βιολογικά του 2013 στη Λάρισα. Ενστάσεις έως 30 Νοεμβρίου
Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2016 12:51
 
25-bio
 
 
 
Προς πληρωμή τα βιολογικά του 2013 στη Λάρισα. Ενστάσεις έως 30 Νοεμβρίου
 
Τις καταστάσεις πληρωμής με τους δικαιούχους προς πληρωμή της βιολογικής γεωργίας του 2013 μετά τις ενστάσεις και τους αντίστοιχους για τη βιολογική κτηνοτροφία της ίδιας χρονιάς ανήρτησε η αρμόδια ΔΑΟΚ Λάρισας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.
 
Πιο αναλυτικά, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.1 «Βιολογική γεωργία» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις της 2ης πληρωμής του έτους 2013 (μετά ενστάσεων) της Διετούς παράτασης και Πενταετίας και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.
 
Για τη Διετή παράταση υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 18.563.81 ευρώ για 15 δικαιούχους.
 
Για την Πενταετία υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 175.952.43 ευρώ για 100 δικαιούχους.
 
Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους και οι αποδέκτες μεταβίβασης έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν στην υπηρεσία μας τυχόν ενστάσεις, πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης, δηλαδή από 24 Νoεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2016.
 
Βιολογική κτηνοτροφία
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2013 και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.
 
Υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 1.221.084,93 ευρώ για 113 δικαιούχους.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από 24 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2016. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ Π.Ε. Λάρισας, Καλλισθένους 27 & Θεοφράστου.
 
Σας επισημαίνουμε ότι οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.
 
Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν σε συνεργασία μαζί τους.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.