Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού 2016. Διανομή του Organic Life
Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2016 03:07
 
07-festival 
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 04/12/2016 το 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά.
 
Το φεστιβάλ που θα σε κάνει να κολλήσεις, μας είχαν πει οι διοργανωτές και τελικά είχαν απόλυτο δίκιο. Για μια ακόμη φορά κολλήσαμε και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην κολλώδη φύση του μελιού, αλλά κυρίως στην άρτια διοργάνωση και την πληθώρα προϊόντων.
 
06-festival-meliou-1
 
06-festival-meliou-2
 
Το ενδιαφέρον και η προέλευση του κοινού ήταν αμείωτη και στις τρεις ημέρες της διοργάνωσης, το οποίο κατόρθωσε να συγκεντρώσει σε ένα χώρο παραγωγούς και εταιρείες από ολόκληρη την Ελλάδα.
 
Παράλληλα με την έκθεση, πραγματοποιήθηκε και το 7ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες και εκδηλώσεις.
 
Φυσικά το βιολογικό μέλι, δε θα μπορούσε να απουσιάζει, με αποτέλεσμα αρκετοί εκπρόσωποι της βιολογικής μελισσοκομίας να μετέχουν στην έκθεση δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στην όλη διοργάνωση.
 
06-festival-meliou-3
 
06-festival-meliou-4
 
Παρόν και ο Organic Life, ο οποίος διανεμήθηκε σε όλους τους ενδιαφερόμενους, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του επαγγελματικού αλλά και καταναλωτικού κοινού για την αγορά των βιολογικών προϊόντων και των εναλλακτικών θεραπειών.
 
Επειδή όμως τα… πολλά λόγια είναι φτώχια, μα κυρίως επειδή μια εικόνα, χίλιες λέξεις, η κάμε του Organic Life ήταν εκεί ώστε να σας μεταφέρει λίγο από το κλίμα και το… άρωμα του Φεστιβάλ.
 
06-festival-meliou-5
 
06-festival-meliou-6
 
06-festival-meliou-7
 
06-festival-meliou-8
 
06-festival-meliou-9
 
06-festival-meliou-10
 
 
 
Ραντεβού του χρόνου…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.