Διαφήμιση
Διαφήμιση
Δες τα καλύτερα βιολογικά στον Organic Life. Γιατί αν δεν είναι στον Organic δε... λέει !!!
Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2016 14:31
 
17-biologoika-organic
 
Δεν είναι τυχαίο που τα βιολογικά προϊόντα, ακόμα και τον καιρό της κρίσης και της μεγάλης οικονομικής ύφεσης, συνεχίζουν να απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης των καταναλωτών.
 
Χωρίς χημικά λιπάσματα, φυτοφάρμακα, ορμόνες και καρκινογόνες ουσίες, πλέον έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του καταναλωτή.
 
Κάποιοι πριν από 15 - 16 χρόνια, που πρωτοάρχισαν άρχισαν δυναμικά να ακούγονται τα βιολογικά στη χώρα μας ( καταστήματα βιολογικών υπήρχαν αρκετά χρόνια πριν, αλλά η ενημέρωση ήταν ελλιπείς έως τότε ) έκαναν λόγω για μόδα, των καιρών.
 
Τα τεράστια διατροφικά σκάνδαλα όμως της εποχής ( τρελές αγελάδες, μεταλλαγμένα, καρκινογόνα τρόφιμα κλπ ), είχαν ως αποτέλεσμα πλέον να έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του ψαγμένου καταναλωτή, που αναζητά ποιότητα στη διατροφή του.
 
Γιατι αν δεν είναι στον Organic, δε… λέει !!!
Αναζητήστε τον Ιανουάριο, Πανελλαδικά στα περίπτερα, τον οδηγό αγοράς βιολογικών προϊόντων Organic Life 2017 και δείτε τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα.
 
Ο Organic Life θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα και φέτος με πλούσια δώρα. Αναζητήστε την τυχερή επιταγή και κερδίστε 3.000,00 € μετρητά στη στιγμή, λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση και κερδίστε 10 καλάθια με βιολογικά προϊόντα.
Ραντεβού στα περίπτερα… 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.