Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ένα Βιολογικό Χωριό που έγινε… πολιτεία. Μέσα Ιανουαρίου το 5ο κατάστημα βιολογικών της αλυσίδας, στη Νέα Σμύρνη
Κυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016 15:44
 
18-biologiko-xorio-katastima 
 
Ένα Βιολογικό Χωριό που έγινε… πολιτεία.
Μέσα Ιανουαρίου  το 5ο κατάστημα βιολογικών της αλυσίδας, στη Νέα Σμύρνη
 
Τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων Βιολογικό Χωριό, τα γνωρίσαμε πριν από περίπου μια δεκαετία, με το πρώτο σημείο πώλησης να ανοίγει στη Βούλα.
 
Σύντομα ακολούθησε το δεύτερο σε Ηλιούπολη, με το Βιολογικό Χωριό να επεκτείνεται σε Σταμάτα, πέρυσι σε Γλυφάδα και με το νέο έτος σε Νέα Σμύρνη, επί της οδού Αγίας Φωτεινής 47
 
Η μεγαλύτερη αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων στην Ελλάδα
Δεν πρόκειται απλά για καταστήματα βιολογικών προϊόντων, αλλά στην ουσία για υπεραγορές βιολογικών, τα οποία σε ποικιλία και μέγεθος, δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από ένα συμβατικό supermarket, μόνο που όλα τα προϊόντα, από τρόφιμα, απορρυπαντικά μέχρι καλλυντικά κλπ να είναι όλα βιολογικά !!!
 
Με το Βιολογικό Χωριό να γίνεται πλέον… πολιτεία, κάτι μας λέει πως έχουν πολλά ακόμα να δουν τα μάτια μας, από τους επιτυχημένους επιχειρηματίες, που παρά τη κρίση, αποφάσισαν να επενδύσουν δυναμικά στο χώρο της υγιεινής διατροφής και των βιολογικών προϊόντων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.