Διαφήμιση
1,5 εκ για τη 1η δόση πληρωμής βιολογικών σε 479 δικαιούχους στη Λάρισα. Αναρτήθηκαν οι καταστάσεις
Τρίτη, 27 Δεκέμβριος 2016 19:55
27-biologika-larisa 
Αναρτήθηκαν στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας, οι καταστάσεις της 1ης πληρωμής για τα βιολογικά του έτους 2014 της πενταετίας, η οποία αφορά 479 δικαιούχους και το ποσόν του 1.557.978,78 €
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση
 
Εκδόθηκαν οι αναλυτικές καταστάσεις της 1ης πληρωμής του έτους 2014 της πενταετίας και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.1 «Βιολογική γεωργία» του Μέτρου 2.1.4, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας.
 
Για την πενταετία υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 1.557.978,78 ευρώ για 479 δικαιούχους.
 
Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους και έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν στην υπηρεσία μας τυχόν ενστάσεις, πέντε εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης, δηλαδή από 27 Δεκεμβρίου 2016 έως 2 Ιανουαρίου 2017.
 
Ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής μπορούν να υποβάλλουν μόνο οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην πληρωμή, και εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από 27 Δεκεμβρίου 2016 έως 2 Ιανουαρίου 2017.
 
Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ Π.Ε. Λάρισας, Καλλισθένους 27 & Θεοφράστου.
 
Επισημαίνεται ότι οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.