Διαφήμιση
O Organic Life στη Detrop / Oenos. Αφιέρωμα στην έκθεση
Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 02:05
09-detrop-organic 
 
Η καρδιά της αγοράς των τροφίμων, στη Β. Ελλάδα, χτύπαγε για τέσσερις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της έκθεσης Detrop / Oenos 2017, στο ΔΕΘ Helexpo.

Ο επισκέπτης, είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει προϊόντα από όλη την Ελλάδα, ενώ έμφαση δόθηκε φέτος από τους διοργανωτές, στο ελαιόλαδο και τα αποστάγματα, δημιουργώντας δυο ξεχωριστά σαλόνια.
 
 
09-detrop-bioagros
Βιοαγρός

Ο ανοιξιάτικος καιρός, εάν εξαιρέσουμε τη Δευτέρα που ένα ψιλόβροχο νότισε το δρόμο, συνέβαλε τα μέγιστα για την επιτυχία της έκθεσης, η οποία μας έδωσε την εντύπωση πως φέτος προσέλκυσε περισσότερους εκθέτες, από ότι τα τελευταία χρόνια.
 
09-detrop-organic-laiki
Ο Organic Life στη βιολογική λαϊκή αγορά βιοκαλλιεργητών Καλαμαριάς
 
O οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών Organic Life, δήλωσε δυναμικά παρόν και διανεμήθηκε από το περίπτερο μας σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ενώ παράλληλα με την έκθεση, πραγματοποιήθηκε και διανομή από τις βιολογικές λαϊκές αγορές βιοκαλλιεργητών της συμπρωτεύουσας.
 
09-detrop-epsilon
Epsilon
 
Ο κλάδος των βιολογικών προϊόντων, είχε εκπροσώπηση από αρκετές εταιρείες του χώρου, ανάμεσα τους αλφαβητικά και οι παρακάτω συνεργάτες του Organic Life 2017
-ΒΙΟΑΓΡΟΣ. Διανομές βιολογικών προϊόντων
-ΕΑΒΒΕ. Ενωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βορείου Ελλάδας
-ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ. Βιολογικές πιπεριές Φλωρίνης / ορεκτικά
-EPSILON. Βιολογικό ελαιόλαδο
-GM CERT. Οργανισμός πιστοποίησης βιολογικών
-MA BEEZ. Φυσικά καλλυντικά από πρ. μέλισσας
-OLEA TREE. Βιολογικό ελαιόλαδο
-STILIARAS. Βιολογικό μέλι
 
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:
 
 
Το ενδιαφέρον των επισκεπτών προσέλκυσαν και οι παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες περιελάμβαναν σεμινάρια και ομιλίες, ενώ με επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο 10ος διεθνής διαγωνισμός μαγειρικής Ν. Ευρώπης.

Ενδεικτικά πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
 
Pop-Up Restaurants
Αναδυόμενα θεματικά εστιατόρια, τα οποία φιλοξενούν περισσότερους από 1.000 hosted buyers και επαγγελματίες επισκέπτες του χώρου, με την επιμέλεια έμπειρων chefs.
 
09-detrop-gm-cert
Gm Cert
 
Corner Showroom “It’s All New”
Μια πρωτότυπη βιτρίνα που φιλοξενεί και βραβεύει νέα προϊόντα, που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά τα τελευταία δυο χρόνια και είναι έτοιμα, ή βρίσκονται στη διαδικασία, προς εξαγωγή.
 
09-detrop-eabbe
ΕΑΒΒΕ
 
 
Olives & Olive Oils
Με την παρουσία καταξιωμένων γευσιγνωστών ελιάς και ελαιολάδου από όλο τον κόσμο.
 
09-detrop-ma-beez
Ma Beez
 
Spirits
Σε ένα στημένο bar που περιστοιχίζονταν από τις εταιρίες του κλάδου, οι ξένοι επισκέπτες και όχι μόνο, μπορούσαν να μυηθούν στα άκρως ελληνικά και μοναδικά στον κόσμο αποστάγματα, το ούζο και το τσίπουρο, μέσα από δεκάδες συνδυασμούς, από το πάντρεμα με τον αντίστοιχο μεζέ, μέχρι την ένταξή τους σε συνταγές τόσο γευστικών πιάτων, όσο και ιδιαίτερων κοκτέιλ.
 
09-detrop-naoumidis
Ναουμίδης
 
Cheese & Wine
Ο συνδυασμός είναι ζήτημα αρμονίας και αντιθέσεων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο ειδικά διαμορφωμένο μπαρ, οι κατάλληλοι συνδυασμοί των κρασιών και των τυριών, προκάλεσαν στους ουρανίσκους των παρευρισκομένων (επαγγελματιών) ένα αίσθημα γευστικής απόλαυσης.
 
09-detrop-oleatree
Olea Tree
 
Seminars & Panel Discussions
Σεμινάρια & Διαδραστικές Συζητήσεις με φιλοξενία εξειδικευμένων ομιλητών από όλη τη χώρα και το εξωτερικό.
 
09-detrop-styliaras
STILIARAS HONEY
 
09-detrop-per1
 
09-detrop-per2
 
09-detrop-per3
 
 
Ραντεβού του χρόνου…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.