Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αδιέξοδο στο Μέτρο 11 βιολογικά. Πάνω από 55.000 αιτήσεις
Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 17:41
13-bio 
 
Η Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, είναι η καταληκτική ημερομηνία για ένταξη στα προγράμματα επιδότησης βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, όμως όπως όλα όσα δείχνουν, πρόκειται για ένα αδιέξοδο, που θα καταλήξει σε ναυάγιο, αφού δεν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα και κανόνες, για την περίπτωση που θα υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από παραγωγούς.

Με σύνθημα το λεφτά υπάρχουν, το υπουργείο προκήρυξε το πρόγραμμα, οι αιτήσεις όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Organic Life, ήδη έχουν ξεπεράσει τις 55.000, με αποτέλεσμα να μην επαρκούν τα χρήματα να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση.

Το χειρότερο όμως είναι, πως δεν έχουν προβλεφθεί κάποια κριτήρια επιλογής, όπως πχ μοριοδότηση, ώστε να γίνει κάποια επιλογή, με αποτέλεσμα κάποιες πηγές να κάνουν λόγο ακόμα και για ακύρωση  των κατατιθεμένων φακέλων και προκήρυξη του προγράμματος εκ νέου, με διαφορετικά κριτήρια.
 
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:
 
 
Η βιολογική παραγωγή καταλαμβάνει στην Ελλάδα το 4%, το οποίο τείνει να αυξηθεί σε 15%, μόνο και μόνον με την προκήρυξη ενός προγράμματος !!!  

Εν αναμονή λοιπόν της λύσης που θα δώσει το υπουργείο…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.