Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η βιολογική καλλιέργεια συνταγή κατά της κρίσης δηλώνει η Ενωση Φορέων Πιστοποίησης
Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 16:28
 
17-en
 
Την ικανοποίηση του, για το μεγάλο ενδιαφέρον ένταξης στη βιολογική γεωργία νέων παραγωγών, εκφράζει με ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων χαιρετίζει το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι Παραγωγοί για την ένταξη τους στη Βιολογική Γεωργία, αξιοποιώντας το Μέτρο 11 του Π.Α.Α. 2014-2020, η προθεσμία του οποίου έληξε στις 13/3/2017 με μεγάλη συμμετοχή των Παραγωγών.
 
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
16-organic-life
 
 
Αποδεικνύεται πλέον η αναγκαιότητα για στροφή στην Βιολογική Γεωργία μεγάλου αριθμού Παραγωγών, οι οποίοι εκτιμούν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, η μείωση των εισροών και ταυτόχρονα η προστασία του περιβάλλοντος, στα πλαίσια της Βιολογικής Γεωργίας, είναι η κατάλληλη συνταγή για την πολυπόθητη έξοδο από την κρίση.
 
Ελπίζουμε, στο επόμενο διάστημα,  η πλειονότητα των Παραγωγών να περάσει  επιτυχώς τους απαραίτητους ελέγχους και να ανοίξουμε όλοι μαζί, μία νέα σελίδα για την Βιολογική Γεωργία στη χώρα μας.
 
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων»
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.