Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
Τετάρτη, 12 Ιανουάριος 2011 22:11

organic

Την εξέλιξη και τις προοπτικές του κλάδου των βιολογικών προϊόντων παρουσίασε το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων σε σεμινάριο με τίτλο «Βιολογικά Προϊόντα: Προοπτικές και τάσεις του κλάδου».

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου εκπρόσωπος του Δικτύου παρουσίασε την ιστορία και την εξέλιξη του κλάδου των βιολογικών προϊόντων μέχρι και σήμερα, τη νομοθεσία που διέπει τον κλάδο, καθώς και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι παραγωγοί για να ασχοληθούν με την καλλιέργεια των βιολογικών προϊόντων και να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους.

Επιπλέον, έγινε ανάλυση της αγοράς των βιολογικών προϊόντων της Ελλάδας, ενώ παρουσιάστηκαν τόσο οι κατευθύνσεις για την ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής εξαγωγικής δραστηριότητας όσο και σημαντικά στοιχεία για τις αγορές της Ευρώπης και ειδικότερα για τις αγορές της Γερμανίας και της Ρωσίας. 

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να λύσουν κάθε απορία τους. 

Κάντε... click επάνω στον τιτλο που σας ενδιαφερει και διαβάστε περισσότερα...
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ

Πηγή: www.biocluster.gr

Επιστροφή στην αρχική.

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.