Διαφήμιση
Να πιστοποιήσει βιολογικά τα δάση της θέλει η Φινλανδία
Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 18:38
29-biologiko-dasos 
 
Το φινλανδικό υπουργείο γεωργίας και Δασών και το Υπουργείο Απασχόλησης και Οικονομίας δημοσίευσαν πρόσφατα μια έκθεση σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στον τομέα των φυσικών προϊόντων στη Φινλανδία, με έμφαση στα μύρτιλλα και στην πιστοποίηση των δασών ως βιολογικά.
 
Όπως αναφέρει το Η έκθεση δείχνει ότι η βιομηχανία φυσικών προϊόντων στη Φινλανδία ήταν σκληρή κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, στοχεύοντας στην αύξηση των εξαγωγών.
 
Η Finpro, μια ομάδα εταιρειών και οργανισμών, εργάστηκε για να αυξήσει την αναγνωρισμότητα των φινλανδικών άγριων μούρων και αναζητά τρόπους να τα ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές τους στην αγορά.
 
 
24-organic-life
 
 
"Πολύ λίγες χώρες έχουν την ευκαιρία να πιστοποιήσουν το 97% των δασών τους ως βιολογικά χωρίς να αλλάξουν τις υπάρχουσες δασοκομικές πρακτικές.Η ζήτηση για βιολογικά προϊόντα στον κόσμο αυξάνεται, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν αρκετοί καλοί παραγωγοί βιολογικών προϊόντων. Ενθαρρύνω τις εταιρείες που παράγουν φυσικά προϊόντα να σκεφτούν επίσης και τη βιολογική παραγωγή », λέει η Anne Ristioja από το Lapland Center for Economic Development.
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.