Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τέλη Οκτώβρη η πρόσκληση για βιολογικά. Θα αφορά μόνο κτηνοτροφία
Πέμπτη, 19 Οκτώβριος 2017 13:53
19-ktin 
 
Με σκοπό τη τόνωση της βιολογικής κτηνοτροφίας ώστε να μπει στο πρόγραμμα όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός κτηνοτρόφων, χωρίς τον ανταγωνισμό της φυτικής παραγωγής, στα τέλη Οκτώβρη θα προκηρυχτεί η δεύτερη πρόσκληση για επιδοτήσεις στα βιολογικά.
 
Αυτό σημαίνει, πως οι επιδοτήσεις για τη φυτική παραγωγή, θα περιοριστούν σημαντικά με αρκετούς καλλιεργητές να μένουν έξω από το πρόγραμμα.
 
24-organic-life
 
Το παραπάνω προέκυψε, στο πλαίσιο του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Λάρισα και τη συνάντηση του Βαγγέλη Αποστόλου με κτηνοτρόφους.
 
Τα κονδύλια ύψους 194 εκ. ευρώ προέρχονται από το περίσσευμα της πρώτης πρόσκλησης, ενώ εάν απαιτηθούν επιπλέον, ενδέχεται να διατεθούν από το υπουργείο.
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα

 

 

 

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.