Διαφήμιση
Διαφήμιση
Vegan ζητάνε από κατάστημα βιολογικών να έχει ποντίκια στα ράφια του. Ναι στην… ηθική των ποντικιών λένε !!!
Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 15:11
30-pontikia 
 
Vegan ζητάνε από κατάστημα βιολογικών να έχει ποντίκια στα ράφια του. Ναι στην… ηθική των ποντικιών λένε !!!
 
Οσο και εάν φαντάζει απίστευτο, δεν είναι τρολ. Και εκεί που νομίζεις πως τα έχεις δει όλα, όλο και κάτι γίνεται, με αποτέλεσμα να… μένεις παγωτό !!!
 
Αυτή τη φορά, vegan, βαθμολόγησαν αρνητικά σελίδα καταστημάτων με βιολογικά προϊόντα, κατακρίνοντας την πρακτική του να διαφυλάσσει το χώρο και τις αποθήκες, από τα ποντίκια, λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα.
 
Το θέμα μάλιστα, πήρε γρήγορα διαστάσεις, με αποτέλεσμα να αναγκάσει την εταιρεία, να εκδώσει και σχετική ανακοίνωση, ώστε να εξηγήσει τα… αυτονόητα !!!
 
24-organic-life
 
Δε θα σχολιάσουμε πως οι ποντικοπαγίδες και τα μέτρα προφύλαξης, από τρωκτικά, σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, προβλέπονται όχι μόνον από την κοινή λογική, αλλά επιβάλλονται από τη νομοθεσία, αλλά θα σταθούμε μόνο στο χιουμοριστικό του πράγματος, δημοσιεύοντας την ανάρτηση που μας έστειλε πραγματικά αδιάβαστους :
 
«bio και vegan προιοντα επισης και οι ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΑΠ'ΕΞΩ ..δεν μας αφορουν τα μαγαζια αυτα.λιγο ηθικη ακομα και για τα ποντικια που τα θεωρουν καποιοι μιασματα δεν βλαπτει.. »
 
 
30-pontikia-2
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα

 

 

 

 

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.