Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πριν μετακινούμενων κτηνοτρόφων από το 2019. Αφορά και τη βιολογική κτηνοτροφία
Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 17:21
23-biologiki-ktinotrofia 
 
Ένα νέο πριμ θα ισχύσει για τους κτηνοτρόφους και της βιολογικής, από το 2019, αφού σχεδιάζεται να επιδοτηθεί η μετακινούμενη κτηνοτροφία.
 
Το νέο μέτρο αναμένεται να συνδυαστεί με τις ενισχύσει της βιολογικής κτηνοτροφίας και αφορά την αναστολή της βόσκησης στην αρχή της κύριας βλαστητικής περιόδου από µετακινούµενους κτηνοτρόφους, και ανέρχεται στα 10,5 € / στρέμμα.
 
organic-life
 
Η Ενωση Εκτροφέων Βραχυκερατικής Φυλής, ανέφερε σχετικά: «H ένταξη εκτροφών αυτόχθονων φυλών ζώων στις ∆ράσεις της Βιολογικής Κτηνοτροφίας συνάγει εξ ορισµού µε τη λογική και τις προϋποθέσεις της Βιολογικής, που προωθούν την καλλιέργεια τοπικών ποικιλιών φυτών και την εκτροφή αυτοχθόνων φυλών ζώων, οι οποίες είναι πιο ανθεκτικές σε ασθένειες και πιο καλά προσαρμοσμένες στις δύσκολες συνθήκες των ορεινών και νησιωτικών περιοχών».
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.